Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zeeuwse pot:
Snack / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek: