Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Houtsnippen met cognac
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, houtsnip, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit The big green egg book:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Bijgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept uit de snelle keuken:
Lunch uit Noedels:
Avondmaal uit Veg!:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!: