Recept uit De Urban Cook:
Gepocheerde Kalfslende Met Mijn Tonnatosaus
- Ingrediënten:
- citroengras, dijonmosterd, eidooier, kalfslende, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, tonijn in blik en witte wijnazijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Raapsteeltje:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Spuntino:
Recept uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Smokey goodness:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Culinaria España: