567 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenoliepaprikapeperpeterseliespinazietijmtomaatwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Groene gehakte salade

Ingrediënten:
bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rucola, snijbiet, spinazie, uienloof, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, courgette, olijfolie, snijbiet, spinazie, ui en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Mijn favoriete gezonde recepten

Diner uit Mijn favoriete gezonde recepten:

Sag aloo korma

Ingrediënten:
aardappels, bruine basmatirijst, citroen, halfvolle melk, kikkererwten, korma-currypasta, lente-uitjes, olijfolie, papadums, snijbiet, spinazie en zoete aardappels

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Groentebouillon

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, doperwten, olijfolie, prei, snijbiet, spinazie, witte ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Bonensoep met kool

Ingrediënten:
bleekselderij, cannellinibonen, cavolo nero, extra vierge olijfolie, gedroogde rode chilipeper, olijfolie, rode ui, snijbiet, tomatenpuree, wit boerenbrood en witte bonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Tuinbonensoep - maccu

Ingrediënten:
amsoi, andijvie, bietenloof, bladgroente, fruitige olijfolie, gedroogde tuinbonen, knoflook, krulandijvie, pasta, pecorino, peper, snijbiet, tomaat, ui, venkelgroen en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Gratin van verse bonen

Ingrediënten:
amsoi, borlottibonen, broccoliroosjes, cannellinibonen, flageolets, broodkruimels, knoflook, olijfolie, salie, snijbiet, snijkool, tomaten en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Lentesoep - potage printanier

Ingrediënten:
bonenkruid, doperwt, ei, jonge artisjokken, jonge sjalot, jonge tuinbonen, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, snijbiet, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Varkensfilet met marsala

Ingrediënten:
basmatirijst, citroen, citroentijm, extra vierge-olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen koriander, kippenbouillon, marsala, olijfolie, rode ui, salie, savooiekool, slagroom, snijbiet, varkensfilet, zilvervliesrijst en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

soep uit altamura

Ingrediënten:
aardappels, chinese broccoli, eieren, extra vergine olijfolie, groentebouillon, prei, raapstelen, snijbiet, bleekselderij, tomaat, uien en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte aux blettes et aux raisins

Ingrediënten:
briseerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, groentebouillonpoeder, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, rookspek, rozijnen, slagroom, snijbiet, tafelzout, ui en witte camarguerijst

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gözleme

Ingrediënten:
bosui, boter, feta, klaproosblad, malve, olijfolie, paardenbloemblad, peper, piment, platbrooddeeg, rucola, snijbiet, water, zout en zuring

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...