Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercitroencitroensapeigemalen komijngerookt paprikapoedergroenteknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

patatas bravas

Ingrediënten:
gedroogde peper, gemalen komijn, grof zeezout, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, paprika, paprikapoeder en wijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Olijfoliecrackers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, grof zeezout, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Oost-Duitse paprikastoverij

Ingrediënten:
tomaat in blik, gerookte spekblokjes, komijn, olijfolie, peper, runderbouillon, scherp paprikapoeder, knoflook, tomatenpuree, uien, vleestomaten, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomaten met robiola

Ingrediënten:
bieslook, boter, gorgonzola, paprikapoeder, peper, pruimtomaten, robiola, tomaat, wodka en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Gebakken kippenvleugels

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, chilipoeder, vijfkruidenpoeder, honing, karnemelk, kippenvleugels, knoflookpoeder, paprikapoeder, selderijzaad, tabasco, uienpoeder, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Snack of tussendoortje uit Puur zoet:

Spice it up snackmix

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelen, gerookt paprikapoeder, pecannoten en zout

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Basisrecept uit Veggie in 30 minuten:

Tacokruiden

Ingrediënten:
anchochilipeperpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, oregano, paprikapoeder en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cajunkip met limoensaus

Ingrediënten:
kipfilet, knoflook, limoensap, limoenschil, limoensiroop, magere yoghurt, oregano, paprikapoeder, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:

Party-popcorn

Ingrediënten:
boter, kaneel, komijn, paprikapoeder, popcorn, suiker, wokolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

pinchitos moruños

Ingrediënten:
citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mager varkensvlees, olijfolie, oregano, paprikapoeder en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
anijszaad, fleur de sel, kalfsborst, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, piment d'espelette, salie en saucijzenvulling

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Espetada

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, laurier, olijfolie, ossenhaas en paprikapoeder

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Hummus bi tahina

Ingrediënten:
citroensap, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, tahin en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Moorse spiesjes - pinchos morunos

Ingrediënten:
droge sherry, gemalen komijn, lamsfilet, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, varkenshaas en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gebakken visjes

Ingrediënten:
cayennepeper, chermoula, fijne couscous, gemalen komijn, kleine visjes, paprikapoeder, sprot, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Confit van gemarineerd varkensvlees

Ingrediënten:
gedroogde oregano, knoflook, paprikapoeder, reuzel, varkensfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / inmaak / pekel en marinades
Haal meer recepten op...