Gemarineerde mosselen - mejillones en escabeche

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 238 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken paling met laurierblad

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Aal uit de oven - anguille arrosto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gekookt varkenspootje

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Aardappels met laurierblaadjes

delicious. magazine - 2007-04