Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroenrasp, ei, eiwit, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Ontbijt uit Wereldbroodjes:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: