Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snoek in roomsaus - brochet de l'Ill à la crème
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, demi creme fraiche, peper, riesling, sjalot, slagroom, snoek en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit Nopi:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: