Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gebakken lever met salie en appel-karamelsaus
- Ingrediënten:
- appel-karamelsaus, bloem, geklaarde boter, kalfslever, peper en salieblaadjes
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschenkel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek: