Recept uit De truffel:
Duivensaus
- Ingrediënten:
- bonenkruid, boter, cognac, druivenpitolie, knoflook, laurier, prei, ui, water, witte port, wortel en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Avondmaal uit Liever lokaal: