Basisrecept uit Vegeterranean:
Tartaarsaus
- Ingrediënten:
- augurk, azijn, bladpeterselie, bleekselderijblad, citroensap, groene olijven, kappers, knoflook, mayonaise, mosterd, sjalot, wortel en yoghurt
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, azijn, bieslook, bleekselderij, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, komkommer, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, winterpeen, witte kool, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Vegeterranean:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Recept uit Brindisa:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven: