Basisrecept uit The naked chef:
Visbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroen, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, venkel, visgraten en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: