Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Fazant in aspic met verse kruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, fazantenfilet, gelatineblaadjes, kippenbouillon, peper, peterselie, rode kerstomaten en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Bijgerecht uit Jamie's Italie:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Fratello & Sorella:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto: