Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: