Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, bouillon, citroen, citroensap, fruit, gember, groente, kikkererwten, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans kookboek: