Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Roereieren met rijst en garnalen
- Ingrediënten:
- boter, eieren, koffieroom, melk, garnaal, saffraandraadjes en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovis, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, koriander, lichte sojasaus, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: