Basisrecept uit Tomaten:
Klassieke tomatensaus
- Ingrediënten:
- droge sherry, droge witte wijn, gehakt, laurierblad, olijfolie, romatomaten, bleekselderij, knoflook, ui, versgemalen zwarte peper en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: