Tandbrasem uit Rota - urta a la roteña

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 429 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebrasem met courgettes

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Lavarelli in teglia - Brasemfilet uit de oven

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Sweet and Sour Red-Cooked Fish / Zoetzure rood-gekookte vis

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Dorade royale met gele en groene courgettes en tomaat

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter