110 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemcayennepepercrème fraîchedroge witte wijneikervellaurierolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierijstrode paprikarunderbouillonsjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwortelzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:

Ei met bacon en pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bacon, boter, cayennepeper, ei, tomaat, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode paprika, rode peper, room, rucola, slagroom, spaanse peper, suiker, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Sauce homard - Kreeftensaus

Ingrediënten:
basilcum, boter, cognac, knoflook, kreeftkarkassen, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, peperkorrels, prei, sjalot, slagroom, tomatenpuree, visfumet, vleestomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus variatie met augurk

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, wijnazijn, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Macaroni Stroganoff

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, gedroogde paddenstoelen, gerookt paprikapoeder, kastanjechampignon, knoflook, komijn, macaroni, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, wodka en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeeduivel à l´Américaine

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, verse tijm, visfond, wortel, zeeduivelfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

In ragû gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, knoflook, koksroom, olijfolie, oregano, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvet, verse basilicum, verse peterselie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kiphapjes met pit

Ingrediënten:
boter, chilipeper, chorizo, ei, indonesische sauzen, kipfilet, knoflook, mangochutney, paprikapoeder, peper, rode paprika, sjalot, slagroom, suiker, tabasco, tomatenpuree, water, zelfrijzend bakmeel, zoetzure dipsaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte / bouillon
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Boerenkool ovenschotel

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boerenkool, groentebouillon, half-om-halfgehakt, kastanje champignons, kookroom, maïzena, provençaalse kruiden, roomboter, sojasaus, knoflook, tomatenpuree, ui en zout & peper

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalfsgoulash met paprika

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsvlees, karwijzaad, laurierblad, mild paprikapoeder, olie, paprika's, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien en zure room

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Stroganoff van paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, groentebouillontablet, kastanjechampignons, ui, milde paprikapoeder, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, portobello, sjalotten, knoflook, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde oregano, knoflook, kummel, margarine, paprikapoeder, rode wijn, rookspek, room, tomaat, ui en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipcurry

Ingrediënten:
boter, gemberwortel, tomaat, room, kaneel, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, margarine, ui en yoghurt

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...