Basisrecept uit Moro Londen:
Charmoula
- Ingrediënten:
- gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijn, komijnpoeder, komijnzaad, korianderzaad, olie, olijfolie, paprika, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Brunch uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Smokey goodness:
Basisrecept uit Casa Moro:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept / lunchgerecht uit Morito:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen: