Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Salade van rode bietjes met zure room en sprotjes
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, olie, peper, rode biet, sjalot, sprot, zout en zure room
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- salade / groente / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, tijm, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel: