Velouté de potimarron avec de la crème chantilly, des oignons confits et des grains de potimarron | Fluweelzachte pompoensoep met room, uienconfit en pompoenpitten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 201 in Mijn Franse keuken .

Keuken:
Frans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Asparagus puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Petits pois a la Française

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

cauliflower puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]