Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Gebakken kalfslever met sherry en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, droge sherry, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, roomboter, ui en zout
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept van Oh my foodness:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept van Francesca Kookt!: