Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Carpaccio van ree of eend met parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- citroen, eendenborst, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, reefilet, roomsaus met mosterd, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peterselie, pijnboompitten, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Bijgerecht uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Love your lunch:
Snack / snack of tussendoortje uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: