Carpaccio van ree of eend met parmezaanse kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 15 in Wild en gevogelte .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gerookte eendenborst met appelsaus en amandelaardappeltjes

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Salade met eend

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Eendenborst met citrusschilletjes

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Geräucherte Entenbrust mit Chicoréesalat - Gerookte eendenborst met witlofsalade

Een recept uit  - Deutsche Küche