Patricia Pitisci

We hebben 6 boeken van Patricia Pitisci waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Patricia Pitisci? Registreren is gratis!

Boeken van Patricia Pitisci

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Patricia Pitisci

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met mosterd

Ingrediënten:
boter, bruine roux, citroensap, milde mosterd, sjalot, tijm, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Pappardelle met haas

Ingrediënten:
bleekselderij, hazenvlees, melk, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles / wild
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Koteletten van everzwijn met herfstfruit

Ingrediënten:
appel, boter, grootwild, jeneverbessen, kotelet van everzwijn, peer, pruim, rode wijnazijn, sjalot, smyrnarozijnen, suiker, wildfond, wildglace, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met peperkoek

Ingrediënten:
bruine saus, bruine suiker, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, ontbijtkoek, peperkoek, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Speciale vinaigrette

Ingrediënten:
ansjovispuree, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, witte peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Roux

Ingrediënten:
bloem, boter en fond

Soort:
wild en gevogelte / bouillon / bindmiddel
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Poivradesaus op onze wijze

Ingrediënten:
beenderen van reebok, bleekselderij, bloem, boter, cognac, halsstuk van reebok, knoflook, peperkorrels, rode wijn, rode wijnazijn, sjalot, snijafval van reebok, tijm, ui, wilde paddestoelen, wildglace, wortel en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kippenragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsgehakt, kipfilet, kippengehakt, kruidnagel, laurier, lente-ui, nootmuskaat, parijse champignons, peterselie, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Wildfond

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode wijn, snijafval van wild, tomatenpuree, water, wildkarkas, witte peperkorrels en wortel

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kalkoen met morieljes op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, ganzenvet, gevogeltebouillon, kalkoen, kalkoenlever, magere room, morieljes, slagroom, truffel, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, peper, prei, soepkip, water, wortel en zout

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ganzenfilet met frambozen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, crème de cassis, frambozen, ganzenborst, gevogelteglace, olijfolie, poedersuiker, rode bessengelei, rode wijnazijn, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Eend met sinaasappelsaus op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, cointreau, curaçao, eend, gevogeltebouillon, grand marnier, honing, mandarine napoléon, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappels, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Marinade met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, peterselie, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel

Soort:
wild en gevogelte / marinade
Alle recepten van Patricia Pitisci