Patricia Pitisci

We hebben 6 boeken van Patricia Pitisci waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Patricia Pitisci? Registreren is gratis!

Boeken van Patricia Pitisci

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Patricia Pitisci

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met kastanjes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gevogeltebouillon, gevogeltegehakt, gevogelteglace, kalfsgehakt, kalkoenlever, kastanjepuree, kastanjes, kippenlever, melk, sjalot, spek, truffelsap, varkensgehakt, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Chutney met pruimen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, pijnboompitten, pruimen, sinaasappel, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / chutney
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Roux

Ingrediënten:
bloem, boter en fond

Soort:
wild en gevogelte / bouillon / bindmiddel
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kwartels met gestoofde prei

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, citroensap, gevogelteglace, kwartels, magere room, peterselie, prei, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Hazenragout op onze wijze

Ingrediënten:
citroenschil, gezouten spek, haas, hazenbloed, hazenlever, kleinwild, marinade met zuiderse kruiden, rode bessengelei, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Pekingeend met bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde chinese noedels, gember, koriander, lente-ui, nam pla, pekingeend, peultjes, prei, rode spaanse pepertjes, sesamolie, steranijs, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kalkoensneetjes met ham en salie

Ingrediënten:
gevogelteglace, kalkoenschnitzel, mascarpone, olie, parmaham, salie, san daniele ham, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Pappardelle met haas

Ingrediënten:
bleekselderij, hazenvlees, melk, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles / wild
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met citroen

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenblaadjes, citroengras, citroenmelisse, gevogelteglace, kipfilet, olie, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Poivradesaus op onze wijze

Ingrediënten:
beenderen van reebok, bleekselderij, bloem, boter, cognac, halsstuk van reebok, knoflook, peperkorrels, rode wijn, rode wijnazijn, sjalot, snijafval van reebok, tijm, ui, wilde paddestoelen, wildglace, wortel en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Hertenragout met veenbessen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, grootwild, hertenbout, hertenschouder, marinade met rode wijn, olijfolie, poedersuiker, port, rode bessengelei, rode wijn, veenbessen, wildglace, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Toast met gebakken bospaddestoelen

Ingrediënten:
gemengde bospaddestoelen, knoflook, krokant brood, olijfolie, peterselie, wildsaus met bessengelei, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Stuffing USA

Ingrediënten:
boter, broodkruim, gevogelteglace, kalfsgehakt, kaneel, melk, salie, ui, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Alle recepten van Patricia Pitisci