Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 6 boeken van Patricia Pitisci waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Patricia Pitisci? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: