Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Ludi's kip
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, gedroogde oregano, grove mosterd, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui en witte wijn
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, courgette, ei, fruit, gember, groente, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Recept uit NAJAT: