Recept uit Ons bakboek:
Chocolade-aardappeltaart
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag, chocoladeschilfers, eieren, griessuiker, melk, vanille-essence en verse platte kaas
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gist, groente, kaneel, knoflook, meel, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bij de koffie uit Fratello & Sorella:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek: