Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Zuppa de lenticchie - Linzensoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, salie, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa: