Recept uit Koken voor elke dag:
Venusschelpjes met ham
- Ingrediënten:
- broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, rauwe ham, tomaten, uien, venusschelpen, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gekookte ham, knoflook, melk, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prosciutto, rauwe ham, serranoham, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Ontbijt / brunch / lunch uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: