Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Vlugge dauphinois
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: