Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groene paprika, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: