Ansjovis met geroosterde rode paprika pimientos del piquillo con anchoas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 42 in De verse Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salsa verde

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Boquerón, kapperappel en piquillopeper

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Gemarineerde ansjovis - boquerones en vinagre

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Ansjovis-sinaasappel-peterseliesaus

Een recept uit  - 101 ballen