Recept uit De pastabijbel:
Ravioli met krab
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, citroensap, gedroogde chilipeper, krabvlees, mascarpone, pastadeeg met chilipeper, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Foodblabla:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: