Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, ei, eidooier, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peper, prei, room, specerijen, suiker, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Gesund Geniessen: