Recept uit El Bulli:
Bloemkool & Houtskool
- Ingrediënten:
- auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 101 ballen: