Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, gember, groente, kool, koriander, kruiden, lente-ui, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Amuse / diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje: