Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Deftige seroendeng
- Ingrediënten:
- djeroek poeroet, djinten, indische laurierbladeren, ketoembar, kokos, olie, palmsuiker, pinda's en trassi
- Keuken:
- Indisch
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, korianderzaad, laos, limoensap, munt, olie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tomaat, trassi, ui, vissaus, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / basisrecept uit Indonesie: