Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Honey & co:
Bijgerecht uit Koken met kruiden: