Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Gekonfijte kalkoen
- Ingrediënten:
- eendenvet, kalkoen, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje: