Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Nieren-croquetten - Elisabeth, 1930
- Ingrediënten:
- ei, frituurvet, kalfsnier, paneermeel, peterselie, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, gehakt, gember, groente, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Yo Kids:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek: