Recept uit De Urban Cook:
Tripe Lyonnaise
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Brindisa:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: