Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lamsragout - stufato d´agnello
- Ingrediënten:
- aardappel, aceto balsamico, boter, lamsvlees, runderbouillon, ui, verse peterselie en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsvlees, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, yoghurt, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: