Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gigot
- Ingrediënten:
- boter, lamsbout, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, olie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: