Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeigemberknoflooklaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirode paprikasuikertijmtomaatuiwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 tips om je hele groenten te gebruiken

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloemkool, boerenkool, bouillon, broccoli, dressing, fruit, groenten, kruiden, pesto, radijsjes, roosjes, rucola, salsa verde, tapenade, uien, water, wortelgroenten, wortels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Frito misto de verdure - Romeins gefrituurde groente

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, bakpoeder, bloem, bloemkool, broccoli, champignons, citroen, courgette, courgettebloem, groente, olijfolie, oranje pompoen, pompoenbloem, water en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / beslag/deeg / frituur
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

gekonfijte en gegrilde kip met jus, groenten in gremolata en krokante polenta

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bospeen, boter, broccoli, champignon, cherrytomaatjes, citroen, eendenvet, kaneelstokje, karkas van kip, kip, kippenvleugels, knoflook, laurier, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rode wijn, roomboter, rozemarijn, salie, sinaasappel, sperziebonen, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, water, winterpeen en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Pittige kisirsalade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, bosuien, citroensap, fijne bulgur, granaatappelsiroop, groene chilipeper, munt, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, tomatenpuree, trostomaten en water

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Katersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, gehakt, ui, water, spek, suiker, tomatenpuree, peper, wortels, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Schaapherdersspinazie

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, knoflook, kortkorrelige rijst, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder, spinazie, tomatenpuree, ui en water

Keuken:
Turks
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenbouillon

Ingrediënten:
eendenbotten, eendenpoten, koolzaadolie, bladpeterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Eenvoudige eekhoornvis

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, tomatenpuree, water en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Channa masala met gele bloemkoolrijst

Ingrediënten:
agavesiroop, bloemkool, garam masala, gemalen korianderzaad, kikkererwten, kurkuma, mangochutney, papadums, plantaardige olie, knoflook, tomaat uit blik, tomatenpuree, gember, verse koriander, water en zout

Soort:
curry / vegetarisch
Haal meer recepten op...