Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Turkse gevulde aubergines met lamsvlees
- Ingrediënten:
- aubergine, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat en ui
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, boter, citroensap, fruit, groente, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: