Recept uit Turkse kookkunst:
Terbiyeli köfte - Gehaktballen in saus
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, meel, peper, peterselie, rijst, schapengehakt, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schapenvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gember, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: