Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapdroge witte wijneikippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Konijn in riesling

Ingrediënten:
bloem, boter, konijn, plantaardige olie, riesling, sjalot, slagroom en spaghetti

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis 1 notitie

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Garnalenbisque met olijvenkruid

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, cognac, garnaalschalen, hollandse garnalen, olijfolie, olijvenkruid, sjalot, tomatenpuree en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Sardines met muntdressing

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gedroogde chilipeper, olijfolie, rode-wijnazijn, selderijzout, sjalot, verse munt, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vis / feestdagen
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bressekip met vin jaune

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, bressekip, gevogeltebouillon, knoflook, morielje, olie, sjalot, slagroom en vin jaune

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

konijn salmorejo

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Zuringsoep met gorgonzola

Ingrediënten:
bloem, crème fraîche, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, gorgonzola, groentebouillon, roomboter, rozemarijnbloempjes, sjalot, tijmbloempjes en zuringblaadjes

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

andrajos

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, gerookt spek, haas, kippendij, knoflook, lasagne, laurierblad, olijfolie, pijnboompitjes, portabello, rode wijn, sjalot, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / wild / koude sauzen en bouillons
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boeuf à la bourguignonne

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen spek, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, runderstoofvlees, sjalot, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Vleespastei

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, knoflook, lendebiefstuk, melk, olijfolie, pimentkorrels, rode ui, sjalot, witte wijnazijn en worcestersaus

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gebraden kip 'chasseur'

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bloem, boerenkip, bouquet garni, champignon, dragon, olijfolie, sjalot, tomaat en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haasbiefstuk in wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, framboos, gemalen roze peperkorrel, haasbiefstuk, olijfolie, rode wijn, sjalot, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Haverpasta met groente- en pureesaus

Ingrediënten:
00-bloem, aubergine, bloem, boter, champignon, courgette, durumbloem, ei, eidooier, groentenbouillon, havermeel, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, trostomaat en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Haas- of konijnstoofpot

Ingrediënten:
magere bacon, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, croutons, haas, konijn, olijfolie, peperkorrels, peterselie, rode landwijn, sjalot, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Romige paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, knoflook, olijfolie, paddenstoelenbouillon, paddestoelen, sjalot, slagroom en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...