Garnalenbisque met olijvenkruid
Een recept van Janneke Philippi.
Je vindt dit recept op pagina 186 in Soep bij Janneke thuis .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- bloem
- cayennepeper
- cognac
- garnaalschalen
- hollandse garnalen
- olijfolie
- olijvenkruid
- sjalot
- tomatenpuree
- visbouillon
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Spannend recept lijkt me dit. Nog niet gemaakt, maar daar gaat deze zomer verandering in komen. Ik ga wat extra cayenne- of chilipeper gebruiken. En ook de baguette mag misschien wel wat extra pit of kruiden hebben.