Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Gebakken vis met azijn
- Ingrediënten:
- bloem, grof zout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, vis en witte wijnazijn
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bieslook, bladpeterselie, boter, citroen, dille, ei, gerookte zalm, knoflook, limoen, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, ui, vis, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Recept van Beproefd:
Recept van Beproefd:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit 101 ballen:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: